Wednesday, April 30, 2008

Finally!

I am being extra rajin right now. I've finally uploaded 1/4 of pictures of Tokyo on Facebook (tu je yg boleh upload cepat and banyak).

So, please go to

http://www.facebook.com/album.php?aid=37320&l=f1545&id=596389514

to view them.

Lagi 3/4, tunggu ye. I'm off to bake cakes for tonight's delivery.


p/s: Gossip Girl is premiering tonight on 8tv at 10 pm. I am sooo not missing it.

4 comments:

K said...

hah?? gossip girl ada kat 8tv?? camne leh miss nihhh!!! aaarrrghhhhhhhhhhh!!!

NORA ANSHAR said...

no worries. tunggu for the rerun during the weekend. tak pun, masuk itv punya website ada reruns jugak.

Amy said...

Aku punya la tunggu citer tu tapi kena miss gak sbb aku balik kampung malam tu..waiting for this Wednesday hhihihii. eh, aku tak bleh bukak pun link gambar tu..kena ada facebook account baru bleh tengok ke??

NORA ANSHAR said...

hmmm... tak sure la pulak. nanti aku suruh bard try bukak (dia xde facebook acct).