Thursday, August 20, 2009

Overdosed...

I used to have only a pair which I bought with my baking revenue as a reward to myself for my hard work. But today, will be a historical event that certainly made it into my book....



Thanks to a friend, I'm able to buy all these at very, very affordable price. And no, they're not fake. All are originals albeit rejected but I don't care. I can't even detect the flaws . I even bought the basket. I just couldn't resist it. It was so cute and calling out my name. Perfect for picnics and trips to the beach and pool!


Korang nak ke? Kalau nak, email cepat to noresh_anshar@yahoo.com. But I'll have to forewarn you that only limited designs and sizes are available. Ohhh... did I tell you that there are Jibbitz too? Yupp... cute adorable ones at ciput price.

I am so in Crocs heaven right now... hehehhhee...

19 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...hey there...Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

theotheraj said...

what's the size and price for that stripey croc-y?

Along said...

aku ada yg 1st one top row tu, tapi makan kaki la..aku rasa kecik kot, tapi dah saiz 8 dah!! Apesal la kaki aku besar macam pesawah je ni? Ingat nak let go tapi sayang pun yer, sebab cik abg yg belikan as hadiah bersalinkan Daria...uwaaa...

NORA ANSHAR said...

verde: thanks for the wish. i'd like to wish you selamat berpuasa as well and may it be a good one for you and mr. doc :)

joe: that stripey croc is called santa cruz. very comfy. size 6-9 for women. ada macam2 design jugak. price is RM 60. in fact, all women's crocs are RM 60 except for cyprus (the one yang bersilang kat atas tuh). cyprus is rm 70. all kids' crocs are rm 45. all men's crocs are rm 70. nak tak?

along: yupp, cyprus tuh memang kena beli one size larger and after one hour jln2 dia boleh buat kaki kita melecet coz it's rubber. jual yang tu, beli ngan aku one size bigger hehehhe.. baru rm 70.

Amy said...

Nakkkkkkkkk..aku selalu pakai size 8-9, Crocs tu muat ke dgn aku? Nanti aku test size aku kat kedai crocs pastu aku tanya ko..yg cyprus tu aku berkenan, ada hitam kan? And aku suka yg atas, 3 dari kanan. Yg tu berapa?

Amy said...

Ko tak reply lagi email aku, bleh dak 5/9 tu? Word verification ko apa tau skarang ni 'colikera'.. err monkey's bra? Hahah :)

NORA ANSHAR said...

babe... ko kena dtg la rumah aku try dulu muat ke tak. tadi aje dtg ngan sil dia. habis try sumer hahahha...

yg cyprus ada hitam harga rm 70. yg ko berkenan tu is malindi in pink. harga rm 60. tambah jibbitz, rm 2 seketul.

ko memang la otak tak betul. tapi aku pun selalu gak gelak sorang2 bila time word verification tuh. la nih dia kuar 'enetit'. lawak giler!

aku tak confirm lagi boleh pegi ke tak. kena check ngan schedule bard. once clear, aku bagitau kay.

Shahrul Ghani said...

I like Crocs too ;). selamat berpuasa to you and your family.

NORA ANSHAR said...

so, wanna buy? come to my house and try them out :D .

and selamat berpuasa to you, jue and the boys as well :)

KS said...

rm45 untuk kids' croc?? awatt tak cakap awal2.. arituh baru rembat dua...

NORA ANSHAR said...

awat awak tak baca awal2? nemind, ada byk lagi available kat my house. please come and have a look. who knows, you might want to grab a few for yourself and syed? :D

KS said...

dah akak baru update lepas saya membeli nak wat camnoo :P :P

saya suka yg color black tu. pink tu pon comel jek ghopenya... apa nama yg tu dan berapa rm??

ada ke my size kak?

NORA ANSHAR said...

yg pink and black tu namanya malindi and ada your size. in fact, banyak gak your size. it's rm 60.

so please come ya :D

Zaihasra Manik Jepun said...

Noresh,

aku rasa tu bukan croc reject. aku baca paper few weeks ago, in biz section, yg croc is going bangkrap. So i guess dia kena jual all their stock murah2, nak dptkan cash semula, nak bayar utang2 tu, That's my theory lah why they sold them cheap. Bab nak bankrap tu mmg betul.

Amy said...

Noresh, bleh ke bawak masa iftar 5/9 nanti. Nak try2. Yg hitam dan yang pink. bawak size besar..:)

NORA ANSHAR said...

zai: maybe kot. apa-apa pun, it's WAY cheaper than buying at the stores.

amy: okay, nanti aku bawak apa yang ada ye. aku pun nak kena bawak utk zied. dia beli 2.

shell said...

Noresh, betul cakap amy. bawak masa iftar, maybe can muat my kaki. my crocs pun putus. RM70 is very cheappp!!!

-shareen-

Amy said...

Last2 jadi party crocs iftar kita hahaha..yes Noresh bawa je apa yg ada. Kalau aku tak beli this time, aku place order je dulu lepas aku tengok yg mana aku berkenan. TQ

dd said...

salam kak nora.. sj nak tanye ari tu i did email you psl nak ode crocs tu... ada dpt tak? thnks..